Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) 2023 Taban Puanları
Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) 2023 taban puanları ve başarı sıralamalarını YKS 2023 için derledik. Üniversite tercihlerinizde başarılar.



Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) YÖK Atlas Verileri - 2023
- Şehir: Eskişehir
- Üniversite: Anadolu Üniversitesi
- Üniversite Türü: Devlet
- Ücret / Burs: AÖ-Ücretli
- Genel Kontenjan: 1000+25
- Yerleşen: Doldu - 1025
- Öğrenim Türü: Açıköğretim Öğretim
- Öğrenim Süresi: 4 Yıl (EA)
- 2022 Başarı Sırası: 978411
- 2021 Başarı Sırası: 0
- 2022 Taban Puanı: 242.10015
- 2021 Taban Puanı: 0

Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) Taban Puanları ve Sıralamaları (Son 5 Yıl)
Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) sıralamaları ve taban puanlarını son 5 yıllık veriler özelinde inceleyebilirsiniz.
Taban Puanlar
Başarı Sıralamaları
Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) taban puanları ve başarı sıralamaları ÖSYM ve YÖK Atlas'tan alınan verilere göre düzenlenmektedir. Aynı şekilde Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) sıralamaları da ÖSYM'nin açıkladığı veriler doğrultusunda grafiğe dökülmüştür. 2023 YKS taban puanlarını ve başarı sıralamalarını ( Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) ) inceleyerek üniversite taban puanlarını karşılaştırabilir, üniversite tercihlerinde kılavuz oluşturabilirsiniz. Doğru tercih ve meslek seçimi her öğrencinin önemle dikkat etmesi gereken bir noktadır. Üniversite seçimi ve meslek tercihi öğrencinin geleceğeni planlamaktadır. Üniversite tercihi yapacak adaylara başarılar dileriz. Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) 2023 taban puanları ve başarı sıralamalarında dolmayan veya puanı hesaplanmayan bölümler "0" ile belirtilmiştir.
Bilgilendirme: Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) verileri (bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamaları) ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından halka açıklanan verilerin grafiksel gösterime aktarılmış halidir. Öğreniler için oluşturulan bu tablo üniversite tercihlerinde faydalı olacaktır. Verilerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz. Üniversiteni Tanıt bu anlamda hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir. Tercih yapmadan önce mutlaka ÖSYM verilerini veya Yök Atlas'ı incelemenizi öneriyoruz.
Popüler Üniversitelerin Taban Puanları 2023
Üniversite taban puanları verileri içerisinde bulunan 0 (sıfır) olan veriler o bölümün dolmadığını veya hiç tercih edilmediği için belli bir taban puan veya başarı sıralaması hesaplanmadığını göstermektedir. Aynı zamanda bölüm yeni açılmışsa ve tercih edilmemişse de 0 (sıfır) olarak belirtilmiştir.
Üniversitelere Göre Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) Sıralamaları
Aşağidaki listede ÖSYM kılavuzunda yer alan Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) taban puanları Anadolu Üniversitesini dikakte alarak karşılaştırabilirsiniz. Böylece Türkiye'deki en iyi üniversiteleri tercihinize ekleyebilirsiniz.
No | Üniversite | Bölüm | 2022 Puan | 2022 Sıra |
---|
Anadolu Üniversitesi'ni kazanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- Hedef belirleme: Hangi bölümü seçeceğini ve hangi kariyere sahip olmak istediğini belirle (Mesela Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) olabilir).
- Çalışma planı oluştur: Haftalık veya aylık olarak bir çalışma planı oluştur ve bu plana sadık kal. Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümünü kazanmak istiyorsan biraz emek vermen gerekebilir.
- Ders notları al: Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümü EA ile alan meslekler arasındadır. Bu Yüzden derslerde alınan notlar, daha sonra çalışmak için iyi bir kaynaktır. Ayrıca, YKS çıkmış sorulara da bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.
- Çalışma gruplarına katıl: Başkalarıyla çalışmak, dersleri anlamanıza ve hatırlamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, başkalarıyla fikir alışverişi yapmak, farklı bakış açılarına sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Belki de Anadolu Üniversitesi'nde okumak isteyen başka arkadaşlarda bulabilirsin.
- Bol bol deneme çöz: Sınavlar için erken başlamak, stres seviyesini azaltacak ve daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Sınavlar için bol bol deneme çözerek pratiğini geliştir. TYT deneme önerileri listemizi mutlaka incelemelisiniz.
- Dinlenme zamanı ayır: Çalışma, dinlenme zamanına ihtiyacın var. Yeteri kadar dinlenme, daha iyi çalışmanıza ve dersleri anlamanıza yardımcı olacaktır.
- Bonus: Son 5 sene içerisinde çıkan TYT konuları ve soru dağılımları ve AYT konuları ve soru dağılımlarını inceleyebilir, hangi konudan kaç soru çıkıyor öğrenebilirsiniz.
Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümünde YKS 2022'de son giren kişinin sıralaması 978411, puanı ise 242.10015'dir. Detaylı bilgi için bölümlerin taban puanları sayfamızı ziayret edebilirsiniz.
Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) YKS netlerini YÖK Atlas üzerinden inceleyebilirsiniz. Yök Atlas üzerinden bu bölüme giren son kişinin TYT ve AYT netlerini detaylıca inceleyebilir, deneme sınavlarınızın sonuçları ile karşılaştırma yapabilirsiniz. Aynı zamanda YKS 2023 puan hesaplama robotumuzu da kullanabilir, netlerinizi ve puanınızı hesaplayabilirsiniz. Ayrıca Anadolu Üniversitesi'ndeki en iyi bölümleri, taban puanları ve başarı sıralamalarını da görebilirsiniz.
Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümünde okumak her öğrenci için farklılık gösterebilir. Eğer Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümü genel olarak herkesin zorlandığı bir bölüm ise öğrencilere verilen karşılık olarak da yüksektir. Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümü EA ile alan meslekler arasında olduğu için Türkçe ve matematiğe ilgili olmanız gerekmektedir. Ağır bir matematiğe ihtiyacınız yoktur ancak iyi düzeyde bilmeniz her zaman avantaj sağlayacaktır. Özetle, eğer Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümünü kazanmak istiyorsan, bu alana ilgin var ve gerekli becerilere sahipsen zorlukları aşarak başarılı bir şekilde bu programı tamamlayabilirsin.
Bildiğiniz üzere Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümü AÖ-Ücretli bir bölümdür. 2022 yılında Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümü kontenjanı 1000+25 olarak belirlenmiştir. Bu bölümün öğrenim türü ise Açıköğretim Öğretimdir. ÖSYM'den alınan güncel verilere göre de bu bölümün yerleşen öğrenci sayısı durumu Doldu - 1025 olmuştur.
Anadolu Üniversitesi'nin üniversite türü Devlet üniversitesi konumundadır. Anadolu Üniversitesi ise Eskişehir şehrinde bulunmaktadır. Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi (Açıköğretim) (Açıköğretim) (Açıköğretim) bölümü ise 4 yıldır. Üniversiteni Tanıt üzerindeki tüm üniversitelere ve şehirlere bağlantı üzerinden erişebilirsiniz. Aynı zamanda üniversiteli öğrencilerin yaptığı yorumları okuyarak bölümünüz ve üniversiteniz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.